Even voorstellen…

Wij willen ons graag even voorstellen. Uiteraard hebben wij een website, maar wij beseffen heel goed dat we van andere platformen en social media gebruik moeten maken om ons zelf kenbaar te maken.

In onze eerste bericht willen we eerst ons gewoon even voorstellen.

Onze missie en visie

Onze missie is het mogelijk maken van veilige, voorspelbare en betaalbare Cloud-, en Security-dienstverlening voor niet alleen de grote ondernemer, maar juist ook voor de midden- en kleine ondernemer.

De visie die wij hebben om onze missie te realiseren is door het zorgvuldig selecteren van diensten, partners en leveranciers in onze portfolio. Hierbij kijken we niet alleen naar betaalbaarheid, maar ook naar de veiligheid, stabiliteit en schaalbaarheid van elk deel van ons platform. Schaalbaarheid is belangrijk, want wanneer een uw organisatie groeit of juist krimpt, is het fijn dat uw technologische oplossingen mee groeien en krimpen.

Zo zorgen we ervoor dat we voor elke onderneming de juiste dienstverlening geheel op maat en veilig kunnen leveren, zonder dat er kosten ontstaan die niet te overzien zijn. En daarom krijgt u precies wat u nodig heeft, en kunnen wij met liefde en passie ons vak uitvoeren.

Onze 3 kern-waarden

Binnen Digicy.Cloud werken we altijd op basis van onze drie kern-waarden en dat doen we zowel intern in onze organisatie, alsook naar de buitenwereld toe. Wanneer wij u mogen verwelkomen als klant, dan doen wij dat dus altijd met onze kern-waarden.

Eerlijk en respect
Bij ons kunt u altijd eerlijkheid en respect verwachten, ook over wat wij kunnen, en wat wij niet kunnen. Wij willen graag een langdurige samenwerking, en dat kan alleen op basis van wederzijdse vertrouwen.

Zorgeloos door passie
Wij staan er voor dat u altijd zorgeloos kunt ondernemen, en dat kan alleen wanneer wij onze verantwoordelijkheid voor uw digitale gereedschappen serieus nemen. Wij doen dat doen dus ook door onze passie en liefde voor ons vakgebied.

Veiligheid voorop
Veiligheid is voor ons platform en uw onderneming enorm belangrijk. Daarom zetten wij veiligheid voorop, zodat we digitale dreigingen altijd het hoofd kunnen bieden. Bij ons is veiligheid en privacy dus géén tweederangsburger.

Onze oprichters

Wij zijn Hans & Maarten Minten en Joram Teusink. Met ons drieën hebben we op 18 mei 2018 ons bedrijf Digicy.Cloud opgericht.

Dit idee is geboren tijdens ons hackers avontuur in Las Vegas, de Verenigde Staten. Wij gingen alle drie namelijk deelnemen aan de training “Advanced Practical Social Engineering”. En deze training hebben we gevolgd op werelds grootste hackers-conferentie genaamd Blackhat! We ontdekten dat de klik en samenwerking erg goed is. Ook onze normen en waarden liggen op één lijn. En tenslotte kon ieder van ons ook iets unieks ons bedrijf in brengen.

Met ons drieën zijn we dus een krachtig team dat nagenoeg elk ICT en Cloud vraagstuk aankan!

Wat ons uniek maakt

In de eerste plaats is dat door wie wij zelf zijn. Wij zijn enorm gedreven en hebben een immense liefde voor ons vakgebied. En we zijn ook enorm goed geschoold, hebben onwijs veel ervaring en dat zowel in de breedte als in de diepte op het gebied van Technologie, Cloud en Security. Uiteraard begrijpen wij ook heel goed dat continu bijleren er ook gewoon bijhoort.

In de tweede plaats is dat omdat wij heel goed begrijpen wat onze klant wilt. Onze klant wilt een dienstverlener die eerlijk is. Wij sturen onze klant namelijk niet het bos in, en leggen hem of haar ook geen offertes voor die hen niet verder helpen. Wij denken mee over uw vraagstuk of probleem, en dan kijken wij of wij wel echt de oplossing voor u zijn.

Wurg-contracten en wurg-offertes hebben wij zelf ook hekel aan. En wij alle drie zijn opgevoed met de volgende gezegde: “Wat gij niet wilt dat u geschied, doe dat ook een ander niet”. Dus gewoon eerlijk en open zaken doen.

En in de derde plaats omdat wanneer u zaken met ons gaat doen, dat we aan alle zaken hebben gedacht. Open een eerlijke algemene voorwaarden, verwerkersovereenkomst (om goed te voldoen aan de AVG) en contracten.

Rustig nalezen

U kunt onze website nog eens rustig nalezen op www.digicy.cloud.

En heeft u vragen? Schroom dan niet om deze te stellen. En het volgende bericht? Dan gaan we eens de diepte in!